HOITOPALVELUT

OTA YHTEYTTÄ

Hieronta

 

Hieronnassa käsitellään lihaksia pehmein, mutta tehokkain ottein. Otteet valitaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Hieronta rentouttaa lihaksia, parantaa nivelten liikkuvuutta ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tavoitteena on helpottaa mahdollisia vaivoja ja kipuja sekä myös ennaltaehkäistä tulevia vaivoja.

 

 

perinteinen Jäsenkorjaus

 

Bene Statera® – perinteinen jäsenkorjaus (mobilisoiva hieronta) on vanha suomalainen, pitkään kokemukseen perustuva, koko kehon hoitomuoto. Lihakset rentoutetaan ensin hieronnalla, jonka lisäksi tehdään pehmeitä ja tehokkaita mobilisointiliikkeitä lihaksille ja nivelille eli käytetään apuna hoidettavan ihmisen luonnollisia liikeratoja. Käsittely on rentouttavan tuntuista, mutta hyvin perusteellista ja syvällistä. Hoito on parhaimmillaan yhteistyötä asiakkaan ja hoitajan välillä, jota tehostetaan laadukkailla yrttiöljyillä sekä itsehoitotuotteilla, esim. linimentti tai kylmägeeli. Hoidossa keho vapautetaan kokonaisuudessaan niin, että kivulla eli kehon puolustuksella ei ole tarvetta.

 

 

Raskausajan hieronta ja jäsenkorjaus

 

Raskausaikana kehossa tapahtuu suuria muutoksia. Nivelet löystyvät ja kehon painopiste muuttuu. Tämä voi aiheuttaa lihas- ja hermokipuja esim. selässä, hartioissa, pakaroissa ja jaloissa sekä epätasapainoa nivelissä. Raskaushieronta auttaa rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä ja korjaamaan asentovirheitä. Hoito lisää verenkiertoa, parantaa lymfa- eli imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Hoito voi nopeuttaa raskaudesta ja synnytyksestä palautumista.

 

 

KUIVAKUPPAUS / Imukuppihieronta

 

Kuivakuppaus on vanha hoitomuoto, jossa imukupeilla nostetaan ihoa, kudoksia ja lihaskalvoa irti. Kuppeja pidetään paikallaan ja liu'utetaan iholla. Lisäksi hierotaan lihaksia ja painellaan akupisteitä. Hoito rentouttaa lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa ja helpottaa jännitystä lihaksissa ja lihaskalvoissa. Huomioithan, että kuppaus voi aiheuttaa iholle verenpurkauksia, jotka paranee yleensä viikossa.

 

 

PURENTALIHASHIERONTA

 

Purentalihashieronnassa hierotaan purentalihakset ulkoisesti ja suun sisältä. Lisäksi käsitellään muita purentaan liittyviä lihaksia, kuten päätä, kallonpohjaa, niskaa ja kaulaa. Jännittyneille purentalihaksille erinomainen hoito!

 

 

Hot Stone kuumakiviheronta

 

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva vaikutus. Hoito syvärentouttaa lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa ja lievittää stressiä.  Kylmistä raajoista kärsiville ja lämpöä kaipaaville hoito on ihanteellinen erityisesti talviaikaan. Hoidossa hierotaan koko keho luomuöljyllä käsillä sekä lämmitetyillä vulkaanisilla basalttikivillä. Lämpimien kivien vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen saakka. Kuumakivihieronta voidaan tehdä joko kevyen rentouttavasti tai tehokkaasti muokaten. Vaikutus on aina hyvin kokonaisvaltainen. Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä. Alkuperäiskansat ovat käyttäneet kuumia kiviä erilaisten vaivojen hoitamiseen. Kivissä on luontainen parantamisen voima. Huom! Hoito ei sovi, jos kehossa on tulehdus, sydänsairaus, tuntopuutos tai hyvin ohut iho. Hoitoa ei voi tehdä suonikohjualueelle. 

 

 

Intialainen päähieronta

 

Intialaisessa päähieronnassa hierotaan rauhoittavasti hartioita, käsivarsia, niskaa ja päätä istuen. Hoito laukaisee stressiä ja helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistää tervettä hiustenkasvua. Se myös parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua sekä helpottaa henkistä väsymystä.

 

 

metsän taika hemmotteluhoito

 

Metsän Taika hemmotteluhoito on syvärentouttava hoito kaikille aisteille. Tässä hemmotteluhoidossa metsän tuoksut ja äänet ovat läsnä ja kuljettavat sinut syvään rentoutumisen tilaan. Hoidossa hierotaan selkä, kädet, rintakehä sekä pää käyttäen metsän tuoksuista ja metsäpölyä sisältävää hoitoöljyä.

 

Käytämme hoidoissa laadukkaita Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita, jotka takaavat monen aistin hoitokokemuksen.

 

 

rentoutusohjaus

 

Rentoutusohjauksessa saat uusia rentouden työkaluja stressinhallintaan, palautumiseen ja kehon ja mielen jännitysten purkamiseen. Rentoutusohjaus voi sisältää mm. rentouttavan hengityksen ohjausta, läsnäoloharjoitusten ohjausta, syvärentoutusohjausta ja suggestorentoutusohjausta.

 

 

kehoterapeuttinen työskentely

 

Kehoterapeuttisessa työskentelyssä tutustutaan omaan kehoon ja sen toimintaan erilaisin pehmein menetelmin, kuten esimerkiksi hengityksen, keskittymisen ja liikkeen kautta. Työskentelyn tarkoituksena on tunnistaa ja purkaa kehon toimimattomia tapoja ja malleja. Tavoitteena on löytää tasapainoinen kehon ja mielen tila.

 

VARAA AIKA

Nimi  
Sähköposti  
Viesti